Locatie

Onze infrastructuur is uniek. We hebben meerdere leslokalen, een eigen zwembad en een directe toegang tot de zee. Het kan wat tijd kosten om naar het College te reizen, maar wanneer je eenmaal ter plaatse bent, dan is verder geen tijd nodig om van de ene leslocatie naar de andere te gaan. Hierdoor is zekergesteld dat tijdens je cursus geen tijd verloren gaat en dat iedere minuut aan het leren besteed wordt. Op de meeste locaties gaat veel tijd verloren om van het leslokaal naar het zwembad of het buitenwater te gaan. Bij ons dus niet.

Ook zijn er geen beperkingen voor de tijd die in het water beschikbaar is – het zwembad is van ons en we gebruiken het wanneer we willen. Het buitenwater heeft een aangename temperatuur en staat lange duiken toe.

Het mooie van het College is dat het een eiland lijkt te zijn in de hectische omgeving van een toeristencentrum. Buiten de poort heb je toegang tot alle atracties van Cannes (bekend van het filmfestival en de wereldkampoenschappen vuurwerk) en de omgeving. Binnen de poort ben je volledig van het gebeuren afgesloten. Ons landgoed is groot genoeg om volledig van de buitenwereld afgesloten te zijn. Wanneer je tijdens de cursus door een niet-duiker begeleid wordt, dan zal deze zich niet vervelen. Je zult vaststellen dat Cannes een stad is met vele atracties.

 

Instructor Training College – Villa Belle Rive
95 Av du Dr Raymond Picaud
06150 Cannes la Bocca, France
+33493470482
info@instructor-training.com