Try Scuba Diving

Voor degenen die het duiken eens willen proberen bieden we een programma aan dat een positieve ervaring zekerstelt. We nemen een uur de tijd om uitleg te geven over de uitrusting en over wat je in het water te wachten staat. Zodra dit gedaan is, gaan we het zwembad in. De ervaring in het zwembad is belangrijk om gevoel te krijgen voor het ademen onder water en het gewichtloos zijn – zonder die ervaring in het zwembad zou je je in de zee niet prettig voelen. Dat zou jammer zijn.

Je kunt met deze ervaring zover gaan als je wilt. Wanneer je het voldoende vindt om het ademen onder water in het zwembad te ervaren, dan duurt het programma een halve dag. Wanneer je ook het buitenwater in wilt, dan is een volledige dag een realistische planning. Een programma alleen in het zwembad heet Try Scuba (minimum leeftijd 8). Het programma inclusief een buitenwaterduik heet Try Scuba Diving (minimum leeftijd 10). Voor deelname moet je in goede gezondheid zijn.

Try Scuba begint om 09.00 of om 14.00 en duurt ongeveer 3 uur. De prijs is 70 Euro, inclusief huuruitrusting. Try Scuba Diving begint om 09.00 en duurt het grootste deel van de dag. De prijs is 110 Euro, inclusief huuruitrusting.